RAPIDPoint 500e

Da bi vam pružio poverenje u svaki rezultat, a istovremeno smanjio vreme za dijagnozu i lečenje, rapidPoint 500e sistem obezbeđuje snažnu preciznost od uzorka do uzorka tako što koristi Integri-sense™ tehnologiju (čuvara rezultata pacijenata) dizajniranu od strane Simens Healthineers-a. Integri-sense tehnologija je sveobuhvatna serija provera fukcionalnosti analizatora i mehanizama obeležavanja koji su dizajnirani da dostave tačne rezultate testova. Obavlja česte provere kvaliteta i integriteta krvi pre, tokom i posle svakog uzorka pacijenta.

Tri nivoa nezavisne automatske kontrole kvaliteta, više rutina kalibracije i napredni softverski algoritmi kombinuju se tako da omoguće analizatoru RAPIDPoint 500e da bude spreman da generiše pouzdane i klinički aktivne rezultate testova svaki put.

RAPIDPoint 500e system je tu za podizanje IT bezbednosti kod analize gasova u krvi u Vašoj ustanovi sa najnovijom odbranom za čuvanje poverljivih podataka pacijenata zajedno sa vodećom ugrađenom tehnologijom za zaštitu vaše institucije od spoljnih pretnji sajber bezbednosti.

Windows 10 operativni sistem je opremljen McAfee ugrađenim anti-malverom, što blokira pokretanje nepoznatih i neovlašćenih programa. Druge ključne bezbednosne prednosti uključuju proces potvrde identiteta u dva koraka, šifrovani zahtev za lozinkom za prenos podataka pacijenata i uključivanje zaštitnog zida za blokiranje pokušaja hakovanja.Ovaj analizator pogodan za korisnike i održavanje pruža rezultate pacijenata koji su najpotrebniji kliničarima u okruženjima kritične nege.

Jednostavnost sistema RAPIDPoint 500e se zasniva na činjenici da se radi o potpuno kertridž analizatoru, bez potrebnog održavanja. Merni kertridž uključuje senzore, sondu i CO-ox komoru, tako da se sve ove komponente zamenjuju svakim novim kertridžom.Jedna od jedinstvenih karakteristika RAPIDPoint 500e sistema je port za uzorke.

Uzorci špriceva i kapilara se obrađuju na potpuno isti način, a varijabilnost operatora se eliminiše automatskim uzorkovanjem. Aspirira se samo 100 μL uzoraka, a analizator sadrži napredno upravljanje ugrušcima i mehanizmima za detekciju mehurića.

https://www.siemens-healthineers.com/blood-gas/blood-gas-systems/rapidpoint-500e-systems